امروزه، پارتیشن یکی از محصولات پرمصرف در صنعت ساختمان سازی می باشد؛ لذا در اکثر طراحی های دکوراسیون از الگو های اروپایی برای زیباتر شدن جلوه ساختمان استفاده می کنند. به همین دلیل، انواع پارتیشن های چوبی، آلومینیومی و شیشه ای یکی از برترین متریال ها در طراحی این سازه ها می باشد.
پارتیشن با این که از یک یا دو قطعه بیشتر ساخته نشده؛ اما نصب انواع پارتیشن و اجرای آن کاری سخت و مشکل می باشد. به همین دلیل بایستی حتما از متخصصینی که در زمینه طراحی دکوراسیون فعالیت می کنند؛ یاری بجویید، لذا آن ها با بهره گیری از قوانین و اصول درست به اجرای هر یک از سازه های ساختمانی می پردازند.
اگر قصد دارید، با بهره گیری از پارتیشن، زیبایی ساختمان خود را چندین برابر کنید؛ این مقاله را از دست ندهید، لذا به صورت مفصل در رابطه با چگونگی نصب انواع پارتیشن توضیح داده اند.
پارتیشن چیست؟
پارتیشن محصولی ممتاز در طراحی های دکوراسیون می باشد؛ لذا در هر ساختمانی که قرار گیرد؛ سبب افزایش زیبایی فضا می شود. پارتیشن، یکی از تجهیزات دکوراتیو می باشد؛ که در ساختمان ها نقش جدا کننده را ایفا می کند.
پارتیشن، با این که فضای ساختمان را به بیش از سه یا چهار قسمت تقسیم بندی می کند؛ اما زیبایی به خصوصی به اجزای ساختمان می بخشد. به همین خاطر در صنعت طراحی دکوراسیون جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است.
پارتیشن، زیبایی هر یک از اجزای ساختمان را چندین برابر می کند؛ لذا سبب شده تمامی نقص های ساختمان به زیباترین شکل ممکن پوشش داده شود. پارتیشن، محصولی یکپارچه یا چند تکه از آلومینیوم، شیشه و چوب است. بنابراین زیبایی خاصی در محیط ساختمان برقرار می سازد.
هر یک از انواع این محصول در رنگ، سایز، ارتفاع، اندازه، شکل و مدل های مختلفی به بازار عرضه می شود. به همین خاطر، شما می توانید از انواع این محصول در موقعیت های مختلفی از ساختمان بهره بگیرید.
همچنین بخوانید: قیمت نرده شیشه ای اسا
انواع پارتیشن
پارتیشن ها انواع مختلفی دارند که در اینجا به بررسی چند مورد از آن ها پرداخته ایم.
پارتیشن شیشه ای:
پارتیشن شیشه ای از برترین انواع محصولات دکوراتیو می باشد؛ لذا علاوه بر تقسیم فضا سبب زیبا تر شدن جلوه ساختمان نیز می شود. این نوع از پارتیشن ها در چندین مدل اداری و دکوراتیو تولید و در بازار به فروش می رسند. انواع پارتیشن های شیشه ای از نظر طرح و رنگ متفاوت هستند. به همین خاطر در محیط های مختلفی از ساختمان قرار می گیرند.
پارتیشن چوبی:
پارتیشن های چوبی در ساختمان اغلب نقش دکوراتیو دارند؛ لذا نسبت به پارتیشن های شیشه ای و آلومینیومی از مقاومت کمتری برخوردار هستند. این محصول کارآمد، جلوه ای زیبا به ساختمان می بخشد. به همین سبب اغلب در ساختمان های مسکونی برای تقسیم آشپزخانه، پذیرایی، اتاق خواب و… استفاده می شوند.
پارتیشن آلومینیومی:
پارتیشن های آلومینیومی، اغلب در تقسیم حیاط ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند. از آن جایی که بسیار مستحکم و مقاوم می باشند. برای طراحی حیاط خلوت یا باغ ساختمان بسیار مناسب و شکیل هستند.
نصب انواع پارتیشن
انواع پارتیشن های اداری و دکوراتیو در تمامی ساختمان ها قابل اجرا هستند؛ لذا با سبک تمامی طراحی ها همخوانی دارند. به همین دلیل، سبب زیباتر شدن فضای ساختمان می شوند. چگونگی نصب انواع پارتیشن با همدیگر فرق دارد؛ لذا برخی متحرک و برخی دیگر ثابت هستند.
نصب انواع پارتیشن های ثابت سخت تر از انواع متحرک این محصول می باشد؛ لذا بایستی محصول را توسط پیچ و مهره بر زمین یا سقف ساختمان محکم کرد. اگر فرد نصاب چگونگی پیچ و مهره کردن محصول را بلد نباشد؛ مسلما علاوه بر آسیب زدن به پارتیشن سبب به خطر افتادن جان خویش نیز می شود.
به همین خاطر حتما باید برای نصب انواع پارتیشن های ثابت از دیزاینر ها یا متخصصینی که در عرصه طراحی دکوراسیون فعالیت می کنند؛ یاری بجویید.
نصب و اجراسازی پارتیشن های متحرک آسان تر است؛ لذا این محصولات، از انواع اتاقک های آماده می باشند. به همین خاطر تنها بایستی برای نصب محصول، موقعیت مکانی پارتیشن را از نظر فنگ شویی مشخص کرد. بنابراین بایستی برای طراحی و اجراسازی انواع پارتیشن های متحرک نیز از دیزاینر ها کمک بگیرید، لذا آن ها با بهره گیری از اصول فنگ شویی جایگاه تجهیزات را در ساختمان مشخص می کنند.
سخن آخر
پارتیشن یکی از بروزترین ابزار آلات ساختمانی می باشد؛ که در این چند سال اخیر در تمام طراحی های داخلی مورد استفاده قرار گرفته است. از آن جایی که پارتیشن، یکی از ابزار آلات طراحی دکوراسیون می باشد؛ حتما برای نصب انواع پارتیشن از دیزاینر ها با مجموعه های خدماتی که در عرصه طراحی دکوراسیون فعالیت هستند، یاری بجویید، تا هارمونی زیبا در ساختمان تان شکل بگیرد.