بررسی انواع پارتیشن اداری

بررسی انواع پارتیشن اداری – به وسیله‌های جداکننده و دیوار مانند که در انواع فضاها برای قسمت بندی فضا مورد استفاده قرار می‌گیرد، پارتیشن گفته می شود. تنوع ساخت پارتیشن‌ها بسیار بالاست. طراحی آن‌ها با توجه به محیط انجام می پذیرد. برای ساخت پارتیشن‌هایی که در بازار به فروش می‌رسند، از متریال‌های مختلفی استفاده می‌شود. که نتیجه‌ی آن تولید انواع پارتیشن در طرح‌ها و جنس‌های مختلف می‌باشد. یکی از انواع پارتیشن‌های موجود در بازار، پارتیشن اداری می‌باشد. پارتیشن‌های اداری پارتیشن‌هایی هستند که بیشتر در محیط‌های اداری مانند سازمان‌ها و شرکت‌ها برای تقسیم فضا مورد استفاده قرار می‌گیرند.

پارتیشن اداری

پارتیشن اداری نوعی از پارتیشن می‌باشد که به منظور بهبود فرآیند کاری کارمندان در یک محیط اداری، محیط را به قسمت‌های مختلف تقسیم می‌کند. در فضاهای اداری بیشتر اوقات از پارتیشن‌ شیشه‌ای برای نظارت بیشتر بر عملکرد کارکنان استفاده می‌شود. علاوه براین استفاده کردن از پارتیشن شیشه‌ای در یک محیط اداری سبب افزایش تمرکز کارکنان و پیشرفت محیط اداری می‌گردد. در دنیای امروزی شرکت‌های مختلفی مشغول تولید انواع پارتیشن‌های اداری با انواع متریال‌های موجود می‌باشند که بسیاری از این پارتیشن‌های ساخته شده استاندارد لازم برای استفاده در محیط‌ کاری را ندارند. بنابراین باید درخرید پارتیشن‌های اداری به نکاتی توجه کرد.

پارتیشن اداری

نکات مورد توجه در ساخت انواع پارتیشن اداری

برای سفارش و ساخت پارتیشن برای یک محیط اداری، باید به نکاتی مهم در زمینه‌ی انتخاب پارتیشن اداری توجه کرد.

اولین نکته‌ی قابل توجه و مهم برای سفارش پارتیشن برای محیط اداری این است که وسعت محیط و فضای مورد نظر برای به کارگیری پارتیشن را بدانیم. معمولاً از پارتیشن‌های اداری برای تقسیم فضا با هزینه‌ی کم استفاده می‌شود.

بنابراین اگر متراژ فضا چندان بزرگ نباشد، می‌بایستی پارتیشن‌هایی متناسب با همان فضا را انتخاب کرد. علاوه براین برای ساخت پارتیشن اداری باید طول و عرض فضای مورد نظر را بدانید و پارتیشن را متناسب با همان اندازه بسازید. شما می‌توانید مشاوره‌های لازم در زمینه‌ی ساخت پارتیشن اداری و ساخت پارتیشن شیشه‌ای را از مشاوران سایت اداری نت دریافت کنید تا در خرید خود موفق باشید.

نکات مورد توجه در ساخت انواع پارتیشن اداری

انواع پارتیشن اداری از نظر نوع متریال

نوع متریال به کار برده شد در ساخت انواع پارتیشن‌ها با یکدیگر تفاوت دارد. برخی از پارتیشن‌ها از جنس چوب، برخی از جنس شیشه و برهی دیگر نیز از جنس فلز تولید می‌شوند که ما در ادامه آن‌ها را برایتلن تشریح می‌کنیم.

  • پارتیشن شیشه‌ای: پارتیشن شیشه‌ای یکی از پرکاربرد ترین انواع پارتیشن‌ها در محیط اداری می‌باشند. پارتیشن‌های شیشه‌ای اغلب با استفاده از شبشه‌ی فریم‌لس تولید شده و ضخامت زیادی دارند.

پارتیشن‌ شیشه‌ای در دو نوع مات و شفاف تولید می‌شود که بر اساس سلیقه‌ی مشتری نوع آن تعیین می‌گردد. پارتیشن شیشه‌ای میزان نظارت مدیر سازمان بر کارمندان را افزایش داده و بهره‌وری کارمندان را بیشتر می‌کند.

  • پارتیشن چوبی:پارتیشن‌های چوبی اغلب اوقات از ام‌دی‌اف مستحکم ساخته می‌شود تا در برابر ضربه و خوردگی مقاومت داشته باشد. پارتیشن‌های چوبی نسبت به پارتیشن‌های شیشه‌ای از مقاومت کمتری برخوردارند و ممکن است در برابر رطوبت دوام نیاورند. به همین علت آن‌چنان در محیط‌ای اداری و محیط‌ ای کاری به کار نمی‌روند.
  • پارتیشن فلزی: پارتیشن‌های فلزی نوع دیگری از پارتیشن‌ها به شمار می‌روند که در تولید آن‌ها از متریال فلز استفاده می‌شود. پارتیشن‌ ای فلزی در مکان‌هایی که نیاز باشد یک چیز سخت و محکم به دیوار متصل شود، مورد استفاده قرار می‌گیرد. گاهی اوقات دیده می‌شود که در اداره‌ها برای جداسازی انبار از محیط کاری از پارتیشن‌های فلزی استفاده می‌شود.

سخن پایانی

همان طور که گفتیم، پارتیشن یک دیوار جدا کننده می‌باشد که در انواع مکان‌ها و برای جداسازی محیط‌‌های مختل مورد استفاده قرار می‌گیرد. پارتیشن‌ها از نظر نوع حرکت به دو دسته‌ی پارتیشن متحرک و پارتیشن ثابت تقسیم می‌شوند. پارتیشن‌های ثابت نسبت به پارتیشن‌های متحرک کاربرد کمتری در اماکن مختلف دارند. یکی از مکان‌هایی که در آن از پارتیشن‌ها استفاده می‌شود، ادارات هستند. امروزه با توجه به کم شدن متراژ و وسعت ادارات و محیط‌های کاری، استفاده از پارتیشن‌ها به عنوان جدا کننده‌ی فضا در این مکان‌ها گسترش یافته است. بهترین نوع پارتیشن برای محیط اداری، استفاده از پارتیشن شیشه‌ای می‌باشد. استفاده از پارتیشن‌های شیشه‌ای سبب افزایش نظارت کارفرما بر عملکرد کارکنان شده و میزان تمرکز کارکنان را افزایش می‌دهد.

 

بیشتر بخوانید:

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

Leave a Comment