نرده های شیشه ای در اصطلاح هندریل هم نامیده می شود. این نرده ها زیبایی و مقاومت بالایی دارند و در انواع مختلفی تولید می شوند. انواع مختلف نرده های شیشه ای در ضخامت، ظاهر شیشه، قیمت و… متفاوت هستند. هر چند هر نوع شیشه ای مانند فیکس پوینت، اسکپوز، دفنی، فریملس، اسپیگوت و…. را می توان برای ساخت نرده استفاده کرد اما دو نوع سکوریت و لمینت بهترین و پرمصرف ترین انواع شیشه برای ساخت نرده راه پله هستند. آسا استیل تولید کننده بهترین نرده های شیشه ای، پله شیشه ای، حفاظ شیشه ای، پارتیشن شیشه ای، نرده شیشه ای با پایه فلزی و بست شیشه گیر می باشد.
همچنین می توانید مطالب مرتبط ما را مطالعه کنید:
نرده شیشه ای چیست؟
در سالهای اخیر، محبوبیت شیشه افزایشیافته است و در حال حاضر معمولاً در کاربردهایی مانند دیوارهای شیشهای، پارتیشنها و سیستمهای نرده استفاده میشود. دیوارها و پارتیشنهای شیشهای ترکیبی عالی از سبک و عملکرد را برای ارائه گزینهها و ویژگیهای طراحی در دفاتر تجاری، رستورانها، فضاهای مسکونی و سایر ساختمانها ارائه میدهند.
کاربردهای نرده شیشه ای
- استفاده از نرده شیشهای در ساختمانها
- استفاده از نردههای شیشهای در فضاهای داخلی
- استفاده از نرده شیشهای بهعنوان جداکنندة فضا
کاربرد نرده شیشه ای در ساختمان
نرده شیشه ای در چند سال اخیر به یکی از کاربردی ترین مصالح ساختمانی تبدیل شده است اما هنوز بسیاری از افراد در استفاده از این محصول، تردید دارند. یکی از دلایل تردید و نگرانی مصرف کنندگان از استفاده نرده شیشه ای در طراحی عدم امنیت این محصولات است. دغدغه بیشتر مصرف کنندگان درباره این نرده ها شکستن شیشه با کوچک ترین ضربه و از بین رفتن هزینه صرف شده است. در پاسخ به این دغدغه باید گفت که در استفاده از نرده های شیشه ای جای هیچ نگرانی نیست. همان طور که در بخش قبل گفته شد، نوع شیشه به کار رفته برای طراحی و ساخت نرده های شیشه ای متفاوت با شیشه معمولی است و مقاومت بسیار بالایی دارد.
نرده های شیشه ای به راحتی و با ضربه های جزئی دچار شکستگی نمی شوند و در صورتی که از نوع ضخیم آن ها استفاده شود، حتی تکیه گاه محکمی نیز هستند. به خصوص نرده هایی که با ترکیب استیل یا آلومنیوم در راه پله سوار می شوند از مقاومت بسیار بیشتری برخوردار بوده و تحمل وزن بالایی دارند.
نرده شیشه ای با پایه فلزی برای راهپلهها
نردههای شیشهای برای پلههای داخلی و خارجی استفاده میشوند. نهتنها اجازه عبور نور را میدهند، بلکه طراحی بصری را با امکان دید پانوراما از مناظر اطراف و دکوراسیون داخلی بهبود میبخشند. پلهها پتانسیل برجسته شدن بهعنوان یک نقطه کانونی در محیط خانه یا دفتر را دارند. استفاده از شیشه برای تزئین کنارههای پلهها راهحلی زیبا برای تغییر حس فضا بدون ایجاد تغییرات اساسی است. با انتخاب نردههای شیشهای برای راهپلهها گزینهای را انتخاب میکنید که فراتر از انتظارات شما خواهد بود.
استفاده از نرده شیشه ای برای جدا کردن فضا
نرده شیشهای را میتوان برای کاربردهای داخلی بهعنوان پارتیشن یا تقسیم در سرتاسر ساختمان استفاده کرد و نور طبیعی را به این فضاها آورد. پارتیشنهای شیشهای نیاز به نور مصنوعی را کاهش میدهند و درعینحال حفظ حریم خصوصی، تضعیف صدا، دکوراسیون و مقاومت در برابر ضربه را فراهم میکنند. این نردههای شیشهای جداکننده یک فضای کاری “پلان باز” را ایجاد میکنند که پر از نور است، اما امکان ایجاد مناطق آرام یا نیمهخصوصی را نیز فراهم میکند.
نرده شیشه ای بالکن
نرده شیشه ای با پایه فلزی در بالکن علاوه بر ایمنی، نور زیادی را به بالکن منعکس میکند و این مکان را به محل مناسبی برای پرورش گیاهان تبدیل میکند. علاوه بر این شما یک منظره عالی برای بالکن خود دارید که می توانید از زیبایی آن لذت ببرید. امنیت نرده شیشه ای بالکن یکی دیگر از مواردی است که باید بسیار به آن اهمیت داد.
نرده شیشه ای اطراف استخر
نرده شیشهای در اطراف استخر از نظر ایمنی ایدهال است. زیرا میتواند بهعنوان یک مانع عمل کند و از ورود ناخواسته کودک به استخر جلوگیری کند. همچنین بهعنوان یک محافظ در برابر باد هنگام شناکردن است و در عین حال نمای زیبایی به استخر می دهد.
اجرای نرده شیشه ای با پایه فلزی
خط نرده و پانلها را مشخص کنید. سوراخهای هسته را برای میلههای نرده دریل کنید و سطح را تراز کنید. پانلهای نرده خود را تنظیم کنید، شیشه را نصب کنید و با گوه آن را فیکس کنید.
-
ویژگی های شیشه سکوریت برای ساخت نرده
اولین نوع از شیشه هایی که برای ساخت نرده شیشه ای می توان از آن استفاده کرد، شیشه سکوریت است. شیشه سکوریت معمولا بین ۸ تا ۱۲ میلی متر ضخامت دارد و روی پایه هایی از جنس آلومینیوم یا استیل سوار می شود. پایه های فلزی برای سوار شدن شیشه بسته به ارتفاع پله ها در فاصله های منظم قرار گرفته و سپس شیشه با ضخامت مناسب بین آن ها جای گذاری می شود. بسته به طراحی نرده ممکن است شیشه بین پایه ها قرار گرفته یا پشت آن ها ثابت شود که در این صورت از بست برای محکم کردن شیشه استفاده می شود.
با توجه به اینکه این شیشه ها با ترکیب فلز استفاده می شوند، مقاومت و طول عمر بیشتری دارند. همچنین قیمت شیشه سکوریت هم نسبت به دیگر انواع شیشه برای ساخت نرده پایین تر است. شیشه های سکوریت در راه پله ساختمان های مسکونی، اداری، برای طراحی بالکن، محوطه استخر و سایر بخش هایی که با نرده نماسازی می شوند، کاربرد دارد.
-
ویژگی های شیشه لمینت برای ساخت نرده
نوع دیگر شیشه هایی که برای ساخت نرده شیشه ای می توان از آن ها استفاده کرد، شیشه لمینت است. شیشه لمینت مقاومت بسیار بالایی دارد، به همین دلیل در بسیاری از فضاها بدون استفاده از پایه فلزی از این شیشه استفاده می کنند. بیشتر نرده های شیشه ای که بدون پایه کار می شوند و تمام شیشه هستند از نوع شیشه های لمینت می باشند.
جالب است بدانید در ساخت شیشه های لمینت از دو شیشه سکوریت با ضخامت های ۵ تا ۱۰ میلی متر در کنار هم استفاده می شود که همین موضوع ضخامت و مقاومت شیشه را بیشتر می کند. این شیشه ها به دلیل امنیت و مطابق استانداردهای ساختمان سازی تنها تا ارتفاع ۱۵۰ سانتی متر قابل استفاده هستند. شیشه های لمینت به دلیل ضخامت بالا در منازل کاربردی نیستند و بیشتر برای فضاهای اداری مناسب می باشند.
مزایا و معایب استفاده نرده شیشه ای با پایه فلزی
بعد از آشنایی با انواع رایج نرده های شیشه ای و کاربرد آن ها، در نهایت به بررسی مزایا و معایب این محصول می پردازیم تا خیال شما را از هر بابت راحت شده و با اطمینان کامل برای تهیه این محصول اقدام کنید. مزایا و معایب استفاده از نرده شیشه ای با پایه فلزی به شرح زیر می باشند.
مزایای استفاده از نرده شیشه ای نرده شیشه ای با پایه فلزی
- نرده های شیشه ای فضا را وسیع تر نشان می دهند
- به دلیل شفافیت شیشه، این محصولات در هر فضا و با هر دکوراسیونی هماهنگ می شوند
- عمر شیشه هایی که برای تولید نرده از آن ها استفاده می شود بسیار زیاد است و مقاومت بالایی نسبت به ضربه، تغییرات دما و… دارند
- مشکلاتی مانند پوسیدگی، پریدگی و… در این نرده ها کمتر ایجاد می شود
- نصب نرده های شیشه ای ساده تر و کم هزینه تر از سایر محصولاتی است که به عنوان نرده استفاده می شوند
- جایگزینی نرده های شیشه ای بسیار ساده است
- نرده های شیشه ای را می توان به سادگی تمیز کرد
- برای هر فضایی که نیاز به نرده داشته باشد، امکان استفاده از این نرده ها وجود دارد
- به دلیل عبور نور از نرده ها، فضا دلگیر و تاریک نمی شود
معایب استفاده از نرده شیشه ای با پایه فلزی
علی رغم مزایای بالای این محصول، استفاده از نرده های شیشه ای معایبی هم دارد که به شرح زیر هستند:
- در نرده های شیشه ای شفاف احتمال برخورد پرندگان یا کودکان به نرده وجود دارد
- گاهی اوقات به دلیل سهل انگاری در نگهداری، لبه شیشه ها تیز می شود که این موضوع باعث خراشیدگی دست یا لباس هامی شود
- هر چند نرده های شیشه ای مقاومت بالایی دارند اما در اثر ضربه های شدید، احتمال شکستن آن ها وجود دارد
- نرده های شیشه عایق نور نیستند بنابراین استفاده از آن ها برای بالکن و ایجاد سایه چندان کاربردی نیست
انواع نرده شیشه ای
نرده های شیشه ای انواع مختلفی دارند. هرکدام از آن ها ویژگی های منحصربه فرد خود را دارند. در ادامه چند نمونه از انواع نرده های شیشه ای را به شما معرفی کرده ایم. با ما همراه باشید تا بیشتر در مورد انواع نرده های شیشه ای بدانید.
- فیکس پوینت
- اسپیگوت
- اکسپوز “روکار”
- دفنی “توکار”
- فریملس “بدون فریم”
نرده شیشهای فیکس پوینت
نردههای شیشهای فیکس پوینت با نام دیگر نردههای شیشهای ثابت، برای انواع فضاهای داخلی و مکانهای بیرونی مانند باغ کاربرد دارند. مواد مورداستفاده شامل آلومینیوم خالص، فولاد ضدزنگ، PVC و شیشه سفتوسخت است. نگهداری آنها آسان است و در معرض آسیب نیستند. این نردههای شیشهای نقطه ثابت بهگونهای طراحی شدهاند که بهراحتی نصب شوند.
جانپناه شیشهای اسپیگوت
شیشههای حمایتی یا جانپناه شیشهای اسپیگوت، دارای یک سطح با چهار سوراخ در صفحه پایه خود هستند که بهراحتی روی پروژه شما پیچ میشود. این عملکرد برای ایمنتر شدن نرده شیشهای به کار میرود. این مدل از نرده ها روکار هستند. معمولا پایه های اسپیگوت استنلس استیل می باشد. اما برای مقرون بصرفه بودن می توانید از فولاد هم برای پایه های آن استفاده کنید.
نرده شیشهای اکسپوز
منظور از نرده شیشهای اکسپوز، دیدهشدن و روکار بودن پروفیل روی این نردهها است. نردههای روکار بیشتر در فرودگاهها، مجتمعهای تجاری و هتلها استفاده میشود. استفاده از نرده شیشه ای اکسپوز در بالکن ها و قسمت هایی از منزل که ارتفاع در آن وجود دارد بسیار رایج است. یکی از مزایای اصلی نرده شیشه ای اکسپوز بخاطر شفافیت نوع شیشه نور را به راحتی و با کیفیت بالا عبور می دهد.
نرده شیشهای دفنی
نردههای شیشهای دفنی برخلاف اکسپوز، پروفیلها و تمامی اجزای نرده شیشهای در داخل زمینکار گذاشته و کار کفسازی انجام میشود. این نوع نرده شیشه ای برای توکاری استفاده می شود. با توجه به تفاوت نرده شیشه ای دفنی با اکسپوز، اما این دو نرده شباهت هایی هم با هم دارند. به عنوان مثال در نصب هردو از یوچنل استفاده می شود.
نرده شیشه ای فریملس (بدون فریم)
نرده های فریملس یا بدون قاب، نردههایی هستند که هیچ ستون عمودی یا قاب پانل روی آن وجود ندارد. این نردهها نور طبیعی را جذب میکنند و در عین حال صدا و باد را به حداقل میرسانند.
کلام آخر
برای خرید نرده شیشه ای با پایه فلزی می توانید با مراجعه به سایت ما، از خدماتمان استفاده کنید. شرکت آسا ارائه دهنده انواع نرده های شیشه ای، نرده های کابلی، پارتیشتن شیشه ای و… می باشد.