یکی از کالا هایی که در طراحی دکوراسیون منزل و یا محیط اداری به کار می رود، پارتیشن ها، به خصوص پارتیشن های چوبی می باشند که علاوه بر زیبایی و کاربرد در دکوراسیون، هدف مهم دیگری دارد و آن تقسیم بندی فضا می باشد. اگر فضای شما محدود است و قصد دارید برای حفظ حریم خصوصی و یا دیگر موارد آن را تقسیم بندی کنید، می توانید از پارتیشن ها استفاده کنید و به این صورت از فضای خود استفاده ی بهینه کنید و در کنار آن زیبایی را نیز برای مکان خود به ارمغان بیاورید. در این مقاله قصد داریم تا شما را تا حدودی با پارتیشن های چوبی ثابت آشنا کنیم، پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
پارتیشن های چوبی ثابت
این دست از پارتیشن ها به دیوار های جدا کننده چوبی نیز شناخته می شوند. این پارتیشن های چوبی برخلاف دیوار های ثابت که از آجر و سیمان ساخته می شوند با اینکه در محل ثابت نصب می شوند ولی هزینه ی کم تری را برای کاربرد به وجود می آورد. در این دست از پارتیشن ها امکان جا به جایی و انتقال وجود ندارد اما با این حال، می توان در طراحی و ساخت آن از ایده های زیادی استفاده کرد و آن را طبق محیط اطراف و سلیقه ی خود شخصی سازی کرد تا بیشترین تناسب را با دکوراسیون و سلیقه ی شما داشته باشد.
در طراحی بعضی از این پارتیشن های چوبی می توان از اشکال هندسی استفاده کرد که بسیار زیبا می باشد و فضای زیبایی را برای محیط اطراف به ارمغان می آورد اما باید بدانید که در این صورت نمی توان انتظار داشت که دو فضا به طور کامل از هم جدا شوند. اگر این اشکال هندسی توخالی و مشبک باشند، به راحتی امکان دیدن فضای آن طرف پارتیشن وجود خواهد داشت. شما می توانید شکل های مختلفی را با توجه به سلیقه ی خود سفارش دهید، حتی این امکان نیز وجود دارد که در لبه های این پارتیشن های چوبی ثابت نیز از نور پردازی های مخفی استفاده شود و زیبایی بسیار بیشتری را به وجود آورد.
دسته ی دیگر پارتیشن های چوبی ثابت آن دسته از پارتیشن می باشند که ساده و ثابت می باشند و این موضوع باعث شده استحکام بالایی داشته باشند. حتی این امکان در این دست از پارتیشن ها وجود دارد که بتوان وسایل مختلفی از جمله گلدان، کتاب و یا سایر اکسسوری روی آن قرار داد.
گروهی از پارتیشن های چوبی قلم کاری شده هستند که گزینه ی بسیار خوبی برای منازل و فضا های هنری می باشد. این امکان وجود دارد که طرح مد نظر خود را به صورت قلم کاری شده روی پارتیشن چوبی خود قرار دهید و آن را شخصی سازی کنید و یا حتی آن را با سایز قسمت های منزل خود ست کنید.
پارتیشن هایی هم وجود دارند که دارای لبه های منحنی شکل هستند که اطراف آن شکل گرفته و باعث می شود تا به محیط اطراف خود کسب و جلوه ی خاصی دهد.
هزینه ی پارتیشن های چوبی
جالب است بدانید که قیمت و هزینه ی پارتیشن های چوبی تحت تاثیر عوامل مختلفی وجود دارد. در این قسمت از مقاله قصد داریم تا شما را با این عوامل و تاثیر آن روی هزینه ی نهایی پارتیشن آشنا کنیم پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
جنس پارتیشن چوبی: در هنگام خرید پارتیشن چوبی باید به جنس و متریال آن توجه ویژه داشته باشید. جنس این پارتیشن ها می تواند از چوب جامد، آن دی اف و یا حتی روکش چوبی باشد که بسته به جنس های به کار رفته در پارتیشن چوبی هزینه ی آن متفاوت خواهد بود. هر چه جنس پارتیشن چوبی سفارش داده ی شما بهتر باشد باید انتظار هزینه ی بالا ترین نیز داشته باشید.
مقدار مواد استفاده شده در تولید: هر چه قدر حجم پارتیشن چوبی شما بیشتر باشد، به همان نسبت نیز هزینه ی آن بالا تر می رود. به عنوان مثال می توان بیان کرد که چون مواد به کار رفته در پارتیشن های مشبک کم تر می باشد، قیمت و هزینه ی نهایی آن نیز کم تر خواهد بود.
کلام پایانی
در این مقاله سعی کردیم تا شما را با پارتیشن های چوبی ثابت آشنا کنیم. در خصوص انواع آن، مزایا و عوامل موثر بر قیمت نهایی آن نیز صحبت کردیم. در صورتی که شما عزیزان در این زمینه نیاز به مشاوره و راهنمایی های بیشتری دارید می توانید با کارشناسان و متخصصان با تجربه ما در آسا استیل ارتباط برقرار کنید و سوالات خود را در آن جا مطرح نمایید.
مطالب مرتبط: