پارتیشن های شیشه ای، شیشه های تقسیم کننده فضا هستند. استفاده از این پارتیشن ها به جای دیوارها در محیط های اداری با استقبال زیادی روبرو شده است. با توجه به محدودیت دید بین همکاران، طرفداران طرح باز همیشه استدلال کرده اند، که این طرح محیط مشترک تری برای کار ایجاد می کند. از سوی دیگر، برخی دیگر معتقدند که تیم ها و افراد به فضاهای مشخص برای خود به دور از حواس پرتی نیاز دارند. آنها یک راه عالی برای حفظ ظاهر و احساس یک دفتر با پلان باز هستند که بیشتر چیدمان آن قابل مشاهده است، در حالی که هنوز حس فضای خود را به کارگران می دهد.
پارتیشن های شیشه ای و انواع آن
پارتیشنهای شیشهای یا دیوارهای پارتیشن شیشهای ، با کیفیت برتر، غیر باربر (به این معنی که برای تحمل چیزی جز وزن خود ساخته نمیشوند) شیشههایی هستند، که تقسیمکنندههای اتاق دوستداشتنی را میسازند. دیوارهای جداکننده شیشه ای واقعاً می توانند یک اتاق را باز کنند و فضاهای اداری جادار و راحت ایجاد کنند.
از آنجایی که مواد شیشه ای مورد استفاده در واقع شیشه های ایمنی سکوریت هستند، این مواد حدود چهار برابر قوی تر از شیشه های معمولی هستند. آنها اتمسفرهای باز و مطبوع ایجاد می کنند. معمولاً پارتیشن های شیشه ای تمام قد هستند.
انواع دیوارهای جداکننده
تنوع بالایی از نظر مصالح به کار برده وجود دارد اما تمرکز این مقاله بر روی نوع شیشه ای آن است.
- پارتیشن تک جداره
- پارتیشن های دو جداره
- شیشه آکوستیک
- شیشه منحنی
- شیشه درجه آتش
- و …
دیوارهای شیشهای داخلی لبهای فوقالعاده روشن و امروزی به طراحی دفتر شما میافزایند و به نور اجازه میدهند آزادانه در اطراف فضا حرکت کند و یک پیچ و تاب مدرن و شیک ارائه دهد.
حتی بهتر از آن، تعدادی گزینه مختلف برای شیشه وجود دارد که میتوانید در دیوارهای جداکننده استفاده کنید، که انعطافپذیری زیادی در طراحی به شما میدهد.
انواع پارتیشن شیشه ای
از جمله انواع پارتیشن شیشه ای می توان به موارد زیر اشاره نمود.
- پارتیشن تک جداره
هزینه کم و نصب آسان، دیوارهای شیشه ای تک جداره راهی عالی برای بسته بندی مناطق مختلف در دفتر شما بدون کاهش نور و دید است.
- پارتیشن های دو جداره
دیوارهای دو جداره از نظر نور و باز نگه داشتن خطوط دید عملکردی مشابه با تک جداره دارند، اما عایق صوتی بسیار بهتری را ارائه می دهند. بنابراین اگر میخواهید عوامل حواسپرتی ناشی از سر و صدا را کاهش دهید، اما همچنان آن احساس طرح باز را حفظ کنید، گزینه خوبی هستند.
- شیشه آکوستیک
این نوع شیشه با تقویت ویژه عایق صوتی بهتری نسبت به شیشه های تک جداره معمولی دارد. بنابراین می توان از آن به عنوان یک پله بین جداره تک و دو جداره برای کاهش مزاحمت های سر و صدا در دفتر استفاده کرد، با مزیت عدم اضافه کردن شیشه دوم.
- شیشه منحنی
پارتیشنهای دیواری شیشهای منحنی یک ویژگی طراحی فوقالعاده ایجاد میکنند و دفتر شما را از احساس جعبهای و خطوط مستقیم پارتیشنبندی مکعبی رها میکنند. این فرآیند لزوماً پرهزینهتر و زمانبرتر است، زیرا آهنگها و پانلهای شیشهای باید سفارشی ساخته شوند، اما اثر نهایی در ظرافت آن خیرهکننده است.
- شیشه روکش
اگر شیشه منحنی نسبت به بودجه شما کمی بیش از حد زیاد است، اما همچنان میخواهید از پارتیشنهای جعبهای خودداری کنید، دیوارهای شیشهای وجهی جایگزینی عالی هستند. به جای انحنای واقعی خود پانل ها، دیوارهای صاف نازک در یک چند ضلعی چیده شده اند تا تصور یک منحنی را ایجاد کنند.
- شیشه درجه آتش
اگر حفاظت در برابر آتش یک نیاز کلیدی در طراحی دفتر شما است، شیشه آتش نشانی گزینه مناسبی برای باز و روشن نگه داشتن فضای کاری شما بدون نیاز به بستن همه چیز در پشت تخته آتش نشانی و درها است. این دیوارها یا با ورق های شیشه ای یا بلوک های شیشه ای ساخته می شوند.
مزایای پارتیشن شیشه ای
از جمله مزایای این نوع از پارتیشن ها می توان به موارد زیر اشاره نمود.
- مقرون به صرفه نسبت به پارتیشن های ساختمانی معمولی.
- تحرک – می تواند برای مطابقت با نیازهای مختلف بازآرایی شود.
- کدورت – اجازه می دهد نور طبیعی وارد فضای داخلی شود.
- شفافیت و مقیاس پذیر.
- ایجاد اتصال و حذف موانع بین فضای کاری و کاربران.
- ورق های شیشه ای انواع مختلفی دارند، طرح ها، نقش ها، رنگ ها و …
مطالب مرتبط: