نرده های شیشه ای امروزه در معماری داخلی جایگاه خاصی را اذان خود کرده است. استفاده از نرده های شیشه در صنعت ساختمان سازی به خوبی جایگزین نرده های فلزی و چوبی شده است. این نرده ها علاوه بر برخورداری از مقاومت و استحکام بالا زیبایی خاصی به ساختمان شما میبخشد. نرده های شیشه ای از مزایای زیادی برخوردار هستند از اینرو توانسته است نظرات زیادی را به سوی خود جلب نماید. در ادامه با ما همراه باشید تا در رابطه با ((کاربرد نرده شیشه ای در معماری داخلی)) گفتگو نماییم.
نرده شیشه ای چیست؟
در نرده های شیشه ای؛ از شیشه های از جنس سکوریت و سکوریت لمینیت بکار گرفته میشود. از اینرو از مقاومت بسیار بالایی برخوردار هستند همچنین به دلیل برخورداری از شفافیت ذاتی که دارند. در بین طراحان و معماران بسیار مورد توجه قرار گرفته اند.
انواع نرده شیشه ای و کاربرد های آن
نرده شیشه ای توکار
این نوع از نرده های شیشه ای در حالت یکپارچه دیده میشوند. همه ای اجزای نرده پیش از تمام شدن سنگ کاری در درون زمین نصب میشوند. این نوع از هندریل های شیشه ای یکی از پرطرفدار ترین و محبوب ترین مدل ها موجود میباشد. که بیشتر در بالکن و تراس از آن استفاده میشود. بکار گیری این نوع از نرده شیشه ای برای مشاهده فضای پیرامون و مناظر بسیار کاربردی میباشد. جنس شیشه های بکار رفته در این نوع از نرده های شیشه ای از سکوریت و یا لمینت در نظر گرفته میشود. این نوع از نرده شیشه ای به وسیله نگهدارنده یو شکل آلومینیومی در زمین نصب میگردند.
نرده شیشه ای روکار
این مدل از نرده های شیشه ای همچون هندریل های توکار در حالت یکپارچه مشاهده میشود. در این مدل از نرده شیشه ای نگهدارنده آلومنیومی بدون آنکه نیازی به آهن کشی و تخریب باشد بر روی زمین نصب میشوند. سپس در مرحله بعد شیشه بر روی نگهدارنده فیکس میشود. در نهایت به منظور پوشش کار از یک کاور آلومینیومی نازک استفاده میشود. از این نوع از حفاظ ها یا همان نرده های شیشه ای در مواردی از قبیل بالکن، تراس، راه پله و همچنین روف گاردن ها مورد استفاده قرار میگیرند.
هندریل شیشه ای فیکس پوینت
این نوع از هندریل های شیشه ای به وسیله بست های دکمه ای شکل در مکان مورد نظر نصب میشود. در این نوع از نرده های شیشه ای محاسبات و اندازه گیری ها بسیار دارای اهمیت میباشد. چرا که کوچک ترین خطا در محاسبات سبب ایجاد مشکلاتی همچون لنگر انداختن شیشه به یک سمت میشود. از اینرو علاوه بر زیبای نا متعارفی که در فضایی شما ایجاد میکند ایمن نیز نمیباشند.
هندریل شیشه ای اسپیگوت
نرده های شیشه ای اسپیگورت یکی از راحت ترین و سریع ترین شیوه های نصب را در میان انواع نرده های شیشه دارند. این نوع از نرده ها نیز در دسته نرده های شیشه روکار قرار میگیرد ولیکن یکپارچه نمیباشند و میان شیشه ها یک سانت فاصله قرار دارد. شیشه ها به وسیله پایه های اسپوکت بر روی زمین نصب میگردند. با توجه به ارتفاع شیشه ها تعداد پایه ها به کار رفته متفاوت میباشد. به هراندازه که ارتفاع شیش ها بیشتر باشد. در این صورت به منظور افزایش ایمنی از پایه های بیشتری به منظور نگهداری شیشه مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع از نرده های شیشه ای بیشتر در دور استخر ها مورد استفاده قرار میگیرد.
قیمت نرده شیشه ای
همانگونه که مشاهده کردید نرده های شیشه ای از سه بخش که شامل نگهدارند، شیشه و هندریل میباشد به وجود آمده اند. هر یک از این بخش ها میتوانند بر روی قیمت نرده شیشه ای تأثیر بگذارند. ولیکن مهم ترین بخش در مشخص نمودن قیمت نرده های شیشه ای جنس شیشه بکار رفته میباشد. به این صورت که با توجه به ضخامت، ارتفاع و جنس شیشه ای که در محل مورد نظر استفاده میکنید بر روی قیمت نهایی نرده شیشه اثر گذار میباشد. علاوه بر این ابزاری آلاتی است بر روی قیمت نرده شیشه ای اثر میگذارند. ابزار آلات نرده شیشه ای بایستی از جنس استیل زد زنگ باشد. چرا که بایستی در مقابل رطوبت دچار تغییر رنگ نشود. از اینرو به این نتیجه دست میابیم که در حالت کلی قیمت نرده های شیشه ای به فاکتور ثابتی وابسته نمیباشد.